Rüyada kalaşnikofla ateş etmek

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek gördüyseniz:

  • Ne kadar iyi bütçe yaparsanız o kadar çok ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kalaşnikofla ateş etmek emeklerinin yarıda kalacağına, özel hayatında mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kalamadığını görmek aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işarettir.

Rüyada trenin altında kalan birini görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kalamamak elinde bulunan paranın boşa gideceğine, zaaflarına kapılacağına işaret eder.

Rüyada asansörde kalan birini görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kalacağını öğrenmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına inanılır.

Rüyada arabanın altında kalan birini görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments