Rüyada dualı kolye takmak

Rüyada dualı kolye takmak ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada dualı kolye takmak gördüyseniz:

  • Yakın bir ilişkinizi etkileyebilecek duygusal sorunlarla karşılaşmamak için belli konularda ödünler vermeniz veya bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

Rüyada dualı kolye takmak kul hakkına girmeyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada dua yazılı kolye görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, dertlerine derman bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz altın kolye takmak bereket ve mutluluk elde edeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada boynuna kolye takmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kelebek kolye takmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolye ve bilezik takmak para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada pembe kolye takmak hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kolye küpe takmak eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, zengin bir hayat süreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments