Rüyada mavi kolye takmak

Rüyada mavi kolye takmak hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, ruhunu güzelleştireceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına inanılır.

Rüyada mavi kolye takmak gördüyseniz:

  • Evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada mavi kolye takmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada altın kolyeler takmak şeref ve haysiyetin artacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına inanılır.

Rüyada kalpli kolye takmak işsizin iş bulacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine kolye takmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ileride çok zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına altın kolye takmak kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada tahta kolye takmak hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yusufcuk kolyesi takmak malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada birine altın kolye takmak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments