Rüyada ağzında yara çıktığını görmek

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine işaret eder.

Rüyada ağzında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Rüyada ağzında yara çıktığını görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına rivayet eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulur.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücutta yara çıktığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada vücutta yaralar çıktığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağında yara çıktığını görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elinde yara çıktığını görmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments