Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, daima ona hürmet göstereceğine delalet eder.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Rüyada kolunda yara çıktığını görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, varolan sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda yaralar çıktığını görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hakkını savunamayacağına işarettir.

Rüyada kafasında yara çıktığını görmek sorunların birbiri ardına geleceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Rüyada vücudunda yaralar çıktığını görmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, ilerledikçe ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilinde yara çıktığını görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Rüyada yüzde yara çıktığını görmek sorunların teker teker çözüleceğine, insanlardan uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments