Rüyada koluna saat taktığını görmek

Rüyada koluna saat taktığını görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, işlerinin düzeleceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada koluna saat taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlaşmaya varmak ya da anlaşma imzalamak için çabalamanın fazla anlamı olmayabilir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kol saati taktığını görmek önündeki engelleri aşamayacağına, hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada altın saat taktığını görmek sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin saat taktığını görmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada saat taktığını görmek kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına delalettir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments