Rüyada kol saati taktığını görmek

Rüyada kol saati taktığını görmek ahlakından vazgeçmeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret eder.

Rüyada kol saati taktığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişiler zaman kazanmaya çalışıyor olabilir ya da bazı olaylar aleyhinize kullanılabilir.

Rüyada koluna saat taktığını görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine tabir olunur.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kol saati taktığını görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saat taktığını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın saat taktığını görmek yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saat taktığını görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada koluna çanta taktığını görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments