Rüyada birinin saat taktığını görmek

Rüyada birinin saat taktığını görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, karanlıkların aydınlanacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada birinin saat taktığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Rüyada koluna saat taktığını görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine rivayet eder.

Rüyada saat taktığını görmek hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet eder.

Rüyada kol saati taktığını görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada beyaz saat taktığını görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Rüyada birinin saat taktığını görmek asosyal bir insan haline geleceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada altın kol saati taktığını görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada altın saat taktığını görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silikon taktırdığını görmek tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments