Rüyada zincir takmak

Rüyada zincir takmak kazancını çoğaltacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, allah’ın kendisinden yana olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına inanılır.

Rüyada zincir takmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya gelir kaynaklarınızı ilgilendiren konular ön plana çıkabilir.

Rüyada arabaya zincir takmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynuna zincir takmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına rivayet eder.

Rüyada zincir kolye takmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına inanılır.

Rüyada boynuna altın zincir takmak rızkının her geçen gün daha da artacağına, işinden uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada koluna altın zincir takmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına delalettir.

Rüyada zincir takmak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine delalettir.

Rüyada elleri zincirli görmek uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada araba zinciri görmek buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments