Rüyada koluna altın bilezik görmek

Rüyada koluna altın bilezik görmek kazancının artacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına delalet eder.

Rüyada koluna altın bilezik gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada altın bilezik koluna takmak girdiği her işte büyük adımlar atacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine yorulur.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Rüyada kolunda altın bilezik görmek problemlere çözüm bulunacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin kolunda altın bilezik görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Rüyada koluna altın bilezik görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kolunda altın bilezik görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments