Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinin kolunda altın bilezik görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kolunda altın bilezik görmek fırsatların heba edileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek mevki kazanacağına, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak eğlenceli günlere kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments