Rüyada koltuk altı kıllarını görmek

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, çok daha mutlu olunacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına işarettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak çok büyük kazançlara sahip olacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıl görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada koltuk altı kılı almak ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments