Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek

Rüyada başkasının koltuk altı kılını görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, büyük bir projeye girileceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine işarettir.

Rüyada başkasının koltuk altı kılını gördüyseniz:

  • Manevi yaşama verdiğiniz önem oldukça belirgin.

Rüyada koltuk altı kılı almak bir sağlık sorunu yaşanacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, işinde büyük başarı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını almak keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, maddi açıdan zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, eskileri yâd edeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllı görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına işaret eder.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments