Rüyada koltuk altı kılı almak

Rüyada koltuk altı kılı almak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı almak gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, başarılarının tadına varacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıl görmek bir uzmana başvurulacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek kendisine kızacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını almak kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kılı görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kılını almak yaşadığı darlığın son bulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı almak çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, dertlerinden arınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments