Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizin yeni bir açılım yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada kolsuz bacaksız bebek görmek aile hayatına adım atılacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu bacağı olmayan bebek görmek patron koltuğuna yükseleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kol bacak görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet eder.

Rüyada kolsuz bacaksız görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada kopmuş kol bacak görmek gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada kırık kol ve bacak görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kolsuz bacaksız adam görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kol bacak kesmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments