Rüyada kapı kolu kırmak

Rüyada kapı kolu kırmak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, daima secde ve şükür edeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kapı kolu kırmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri yaptıkları işler veya geleceğe dair projeksiyonları konusunda uyarmak isteyebilirsiniz.

Rüyada kapı kolu kırmak rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada birinin kolunu kırmak gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşüp kolunu kırmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak rahmete vesile olacak gelişmelere, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kolunu kırmak çok sorunlu günler geçireceğine, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunu kırmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, kısmetin ve şansın açılacağına işarettir.

Rüyada demir kapı kırmak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments