Rüyada saatini kırmak

Rüyada saatini kırmak rahatın ve konforun geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, itibarın sarsılacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada saatini kırmak gördüyseniz:

  • Gereken çabayı göstermelisiniz.

Rüyada saat kırmak görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada kol saati kırmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saatini kırmak maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada duvar saati kırmak sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, çok rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada saat kırmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Rüyada zeytin dalı kırmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada cam çerçeve kırmak ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada cam kavanoz kırmak yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments