Rüyada birinin kolunu kırmak

Rüyada birinin kolunu kırmak edilen duaların allah katında kabul göreceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, makam ve rütbe edineceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Merak sizi farklı yönlere, yerlere veya bilgilere taşıyabilir.

Rüyada kapı kolu kırmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, birçok ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin kolunu kırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada düşüp kolunu kırmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kolunu kırmak endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunu kırmak insanlara olan güvenin artacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kavanoz kırmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments