Rüyada saat kırmak görmek

Rüyada saat kırmak görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, fesat kimselerin çıkacağına, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada saat kırmak gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada duvar saati kırmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın allah yolunda harcanacağına rivayet eder.

Rüyada saatini kırmak öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, evlerine dünürcü geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saat kırmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına delalet eder.

Rüyada saat kırmak görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kol saati kırmak büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, daima afiyette olacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada odun kırmak mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişe kırmak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Rüyada burnunu kırmak gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments