Rüyada bebeğin kolunu kırmak

Rüyada bebeğin kolunu kırmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak gördüyseniz:

  • Yeni bir işe girmeniz ya da mevcut işinizde yeni birşeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada bebeğin kolunu kırmak çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşüp kolunu kırmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunu kırmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kapı kolu kırmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunu kırmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada birinin kolunu kırmak yeni fırsatlar elde edeceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati kırmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ayrılık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tek kolu olmayan bebek görmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments