Rüyada saat kol saati görmek

Rüyada saat kol saati görmek büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, dine ve allah’a yakınlaşacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, borçlanacağına delalettir.

Rüyada saat kol saati gördüyseniz:

  • İstekleriniz en kısa sürede yerine gelebilir, istekleriniz konusunda net olmalısınız.

Rüyada kırık kol saati görmek huşu içinde devam edeceğine, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına yorulur.

Rüyada kırık kol saat görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak herkes tarafından saygı göreceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kol saatine bakmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada antika kol saati görmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına rivayet eder.

Rüyada kol saati hediye edildiğini görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki kolunda saat görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments