Rüyada kol saati vermek

Rüyada kol saati vermek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kol saati vermek gördüyseniz:

  • Sakin davranıp, olayları kendi akışı içinde hür bırakmalısınız.

Rüyada kol saat görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada eski kol saati görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli kol saatleri görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada bir sürü kol saati görmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada sarı kol saati görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı kol saat görmek elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada kol saatini başkasına vermek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments