Rüyada kol saatini başkasına vermek

Rüyada kol saatini başkasına vermek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına tabir olunur.

Rüyada kol saatini başkasına vermek gördüyseniz:

  • Bazı olayların gidişatını sizin diğerlerine olan davranışlarınız belirliyor.

Rüyada kol saatini unutmak kişinin hayatının değişeceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel kol saati görmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına yorulur.

Rüyada altın kol saat görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, günahlarına tövbe edeceğine rivayet eder.

Rüyada kol saati denemek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada bir sürü kol saati görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden kol saati almak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kol saat görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments