Rüyada arpa tanesi görmek

Rüyada arpa tanesi görmek işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, kısmetinin kapanacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, işini büyüteceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, geniş rızık elde edeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada arpa tanesi gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada arpa tanesi görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye yorulmaktadır.

Rüyada ambarda arpa görmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arpa başağı görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına inanılır.

Rüyada arpa çiçeği görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, malların çoğalacağına yorulur.

Rüyada arpa görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulur.

Rüyada yeşil arpa görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına yorulur.

Rüyada çok arpa görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments