Rüyada arpa başağı görmek

Rüyada arpa başağı görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, çok üzüntü yaşayacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada arpa başağı gördüyseniz:

  • Bazı konularda kuralları veya koşullarınızı belirtmeniz umulmadık bir şekilde olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada arpa başağı görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulur.

Rüyada çuvalla arpa görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Rüyada buğday arpa görmek lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada tarlada arpa görmek çektiği yokluğun unutulacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arpa satmak çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ambarda arpa görmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet eder.

Rüyada arpa tanesi görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada buğday ve arpa görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments