Rüyada arpa çiçeği görmek

Rüyada arpa çiçeği görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, daha kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arpa çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı konularda düşündüklerinizin dışına çıkan olaylara uyum sağlamaya çalışmanız gerekebilir.

Rüyada arpa çiçeği görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntılarının artacağına alamet eder.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada ambarda arpa görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Rüyada arpa satmak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine ya da bir takım fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil arpa biçmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada arpa ambarı görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada buğday ve arpa görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ekili arpa görmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments