Rüyada ambarda arpa görmek

Rüyada ambarda arpa görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına inanılır.

Rüyada ambarda arpa gördüyseniz:

  • Yani bir olay sizin için önem arz ediyorsa, önemlidir.

Rüyada arpa ambarı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine delalettir.

Rüyada ambarda arpa görmek çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine tabir olunur.

Rüyada ambar görmek eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına tabir olunur.

Rüyada ambarda buğday görmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Rüyada un ambarı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, temize çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini buğday ambarında görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buğday dolu ambar görmek ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada ambar dolusu elma görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments