Rüyada tarlada arpa görmek

Rüyada tarlada arpa görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, gerginliğin biteceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet eder.

Rüyada tarlada arpa gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan hareketlilik sürüyor.

Rüyada tarlada arpa görmek hem yeni yerler göreceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada tarlaya arpa ekmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada arpa biçmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada biçilmiş arpa görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada arpa çiçeği görmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arpa tanesi görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok arpa görmek şansın yaver gideceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet eder.

Rüyada buğday ve arpa görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments