Rüyada buğday ve arpa görmek

Rüyada buğday ve arpa görmek kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada buğday ve arpa gördüyseniz:

  • Korkularınızla yüzleşebilirseniz, dış görünüşünüzde, imajınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada buğday arpa görmek işinden ekmeğinden olacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada buğday ve arpa görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ekili arpa görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada arpa ambarı görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada arpa şehriye pilavı görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, yoğun stres altında kalacağına inanılır.

Rüyada biçilmiş arpa görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına işarettir.

Rüyada arpa tanesi görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arpa şehriye çorbası görmek doktordan doktora koşturacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments