Rüyada istemeden birini yaralamak

Rüyada istemeden birini yaralamak güzel günler için çalışılacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada istemeden birini yaralamak gördüyseniz:

  • En azından canınız sıkılmayacak.

Rüyada istemeden birini yaralamak kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına inanılır.

Rüyada eşini yaralamak kararlarına saygı duyulacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birini ayağından yaralamak diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Rüyada silahla insan yaralamak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kadın yaralamak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada serçe yaralamak arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işarettir.

Rüyada birini tabancayla yaralamak işlerin günden güne kötüleşeceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla kendini yaralamak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments