Rüyada birinin yaraladığını görmek

Rüyada birinin yaraladığını görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, o işi canlandıracağına işarettir.

Rüyada birinin yaraladığını gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada kendini yaralamak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada hayvan yaralamak araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada karga yaralamak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşla yaralamak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yılanı yaralamak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birini ayağından yaralamak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi yaralamak sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını yaralamak olaylı günler geçireceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments