Rüyada kedi yaralamak

Rüyada kedi yaralamak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, de zenginliğe kavuşacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada kedi yaralamak gördüyseniz:

  • Değer yargınız size ait olduğu gibi kimse tarafından da yönlendirilemez.Bu yüzden çevrenizde meydana gelen olayları abartmamalısınız.

Rüyada kedi yaralamak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına yorulur.

Rüyada kediyi yaralamak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, istediklerini elde etmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada bıçakla yaralamak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Rüyada ayı yaralamak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işarettir.

Rüyada eşini yaralamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada karga yaralamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada birilerini yaralamak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yaralamak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments