Rüyada kocasını kelepçeli görmek

Rüyada kocasını kelepçeli görmek yerinde saymayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kurulu düzeninin olacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine alamet eder.

Rüyada kocasını kelepçeli gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde veya tepkilerde bulunmak zorunda değilsiniz.

Rüyada kocasını kelepçeli görmek anne baba duası alınacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eline kelepçe takıldığını görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işaret eder.

Rüyada birini kelepçeli görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçe anahtarı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kelepçelendiğini görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, moralinin düzeleceğine inanılır.

Rüyada kendini kelepçeli görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha isabetli kararlar alacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini kelepçeli görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçeli insan görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments