Rüyada kendini kelepçeli görmek

Rüyada kendini kelepçeli görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, hayır duaları alınacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini kelepçeli gördüyseniz:

  • Belli kararlarınız, planlarınız ya da işlerinizle ilgili endişeleriniz veya şüpheleriniz olabilir.

Rüyada kelepçeli bilezik görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada ayakta kelepçe görmek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına tabir olunur.

Rüyada elinin kelepçelendiğini görmek iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eli kelepçeli adam görmek üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kelepçeli insan görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalettir.

Rüyada ellerinde kelepçe görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kelepçelenmiş görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments