Rüyada kelepçeli insan görmek

Rüyada kelepçeli insan görmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çıkılan yolda allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçeli insan gördüyseniz:

  • Gereksiz gösterişler için aşırı harcama yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada kelepçeli insan görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek çok büyük yenilikler yapacağına, işveren koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Rüyada kelepçeden kurtulduğunu görmek istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kelepçeli görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kelepçe takıldığını görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada elini kelepçeli görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Rüyada babasını kelepçeli görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birisine kelepçe takmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, çok para kazanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments