Rüyada birini kelepçeli görmek

Rüyada birini kelepçeli görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, gerginliğin biteceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Rüyada birini kelepçeli gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konuları geciktirmeden ele almanızda fayda var.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kelepçelenmiş görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kelepçe çözmek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına yorulur.

Rüyada kelepçeli altın bilezik görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelepçeden kurtulmak sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına rivayet eder.

Rüyada polis ve kelepçe görmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine işarettir.

Rüyada babasını kelepçeli görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini kelepçeli görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, icat yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments