Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, sevap işleyeceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz özel hayatınızı karıştırabilir.

Rüyada evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına inanılır.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli kadınla evlenmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments