Rüyada kocanın ayağını öpmek

Rüyada kocanın ayağını öpmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, zor günler geçireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Rüyada kocanın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Ay ortalarında kendinizi daha iyi tanımaya başladığınızı görebilirsiniz.

Rüyada kocanın ayağını öpmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına işarettir.

Rüyada koca ayak görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada kocası öpmek rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocasını öpmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına yorulur.

Rüyada eski kocayı öpmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalettir.

Rüyada kocanı öpmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, aksine daha da zorlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen kocasını öpmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, işlerinde başarılı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments