Rüyada koca ayak görmek

Rüyada koca ayak görmek günlerini bunun için harcayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, duygularının karşılıklı olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada koca ayak gördüyseniz:

  • İşlerinizi ciddiye almanız durumunda işle ilgili bazı konular lehinize çalışmaya başlayabilir.

Rüyada kocanın ayağını öpmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koca ayak görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, rüya sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına işarettir.

Rüyada eski kocanın öldüğünü görmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasının başka kadınla görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocayla öpüştüğünü görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocasından boşanıp başka biriyle evlenmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kocayla evlenmek kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasına hakkını helal etmemek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments