Rüyada kocasını öpmek

Rüyada kocasını öpmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını öpmek gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Rüyada eski kocasını öpmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına rivayet eder.

Rüyada kocanı öpmek huzurlu ve sakin bir yaşama, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine delalettir.

Rüyada eski kocayı öpmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada kocasının elini öpmek ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına işaret eder.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın elini öpmek uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments