Rüyada kocanı öpmek

Rüyada kocanı öpmek sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayatının alt üst olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı alamet eder.

Rüyada kocanı öpmek gördüyseniz:

  • Gelişmelere göre bazı fikirlerde yön değişiklikleri görülebilir.

Rüyada eski kocayı öpmek büyük atılımlarda bulunacağına, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını öpmek kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı kocasını öpmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Rüyada kocasını dudaktan öpmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölen kocasını öpmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş kocasını öpmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada kocası öpmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocanın ayağını öpmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments