Rüyada kocaman koyun görmek

Rüyada kocaman koyun görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına delalet eder.

Rüyada kocaman koyun gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Rüyada kocaman koyun görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada kocaman kedi görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, maddi anlamda zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kar görmek hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman arı görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada kocaman deve görmek uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, özlemlerini bitireceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman incir görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman taş görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman ceviz görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments