Rüyada kocaman deve görmek

Rüyada kocaman deve görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işlerin yoluna gideceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine inanılır.

Rüyada kocaman deve gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Rüyada kocaman deve görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek çok iyi bir kariyere sahip olacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada denizde kocaman dalga görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kocaman bir kurbağa görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman bir ay görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocaman bir ev görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine inanılır.

Rüyada kocaman kara böcek görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman mandalina görmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments