Rüyada kocaman kiraz görmek

Rüyada kocaman kiraz görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, borç batağına düşeceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman kiraz gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi her konuda serbest bırakın.

Rüyada kocaman kiraz görmek kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, sıkıntılarını atlatacağına inanılır.

Rüyada kocaman leylek görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, daha güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman köpek görmek zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, lüks şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kocaman kertenkele görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman ev görmek rütbesinin yükseleceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına inanılır.

Rüyada kocaman televizyon görmek kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına tabir olunur.

Rüyada kocaman otobüs görmek yeni lezzetlerin tadına varacağına, edilen duaların allah katında kabul göreceğine inanılır.

Rüyada kocaman elma görmek rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments