Rüyada kocaman elma görmek

Rüyada kocaman elma görmek işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman elma gördüyseniz:

  • İyi tanımadığınız kişılerden gelebilecek olumsuz yaklaşımlar, ortamdan istediğiniz zevku alamamanıza sebep olabilir.

Rüyada kocaman elma görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman kırmızı elma görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kocaman bir fare görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman leylek görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman balık tutmak aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, zorlukların kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocaman portakal görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman balkabağı görmek yalnız hissetmeye, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments