Rüyada kocaman kertenkele görmek

Rüyada kocaman kertenkele görmek kendisi için faydalı şeyler yapacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulur.

Rüyada kocaman kertenkele gördüyseniz:

  • Paranızı güvenli yerlerde tutmanız, baştan çıkartılmanızı önleyebilir.

Rüyada kocaman kertenkele görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine delalettir.

Rüyada yılan kertenkele görmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kertenkele ezmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına delalettir.

Rüyada iri kertenkele görmek üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, süzüleceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş kertenkele görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz kertenkele öldürmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kertenkele doğurmak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments