Rüyada kocaman leylek görmek

Rüyada kocaman leylek görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yarasını saracağına, düzenin bozulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman leylek gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada kocaman leylek görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada leyleğin öldüğünü görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan leylek sürüsü görmek kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada denizde leylek görmek ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine yorulur.

Rüyada yeşil leylek görmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada leyleğin uçtuğunu görmek hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına alamet eder.

Rüyada leylek uçarken görmek evliyseniz eşle iyi geçime, yüceltileceği sözler duyacağına inanılır.

Rüyada leyleklerin uçtuğunu görmek yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments