Rüyada kocaman bir yılan görmek

Rüyada kocaman bir yılan görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalet eder.

Rüyada kocaman bir yılan gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda bağlandığınız şeylerden açıkça bahsetmeniz neler yapabileceğinizin anlaşılmasını sağlayabilir.

Rüyada kocaman yılan görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kocaman kara yılan görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına işarettir.

Rüyada kocaman yılanlar görmek kişinin iyi hale geleceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet eder.

Rüyada kocaman bir yılan görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments