Rüyada kocaman beyaz yılan görmek

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kocaman beyaz yılan gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına inanılır.

Rüyada kocaman yılan görmek hayırlı gelişmeler yaşayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işarettir.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, komşularla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kocaman bir yılan görmek rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kötü işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kocaman yılanlar görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments