Rüyada kocaman sarı yılan görmek

Rüyada kocaman sarı yılan görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Rüyada kocaman sarı yılan gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmiyor olabilir.

Rüyada kocaman sarı yılan görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kocaman kahverengi yılan görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına işaret eder.

Rüyada kocaman siyah yılan görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kocaman kara yılan görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, güzel sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocaman bir yılan görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına inanılır.

Rüyada siyah kocaman yılan görmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kocaman beyaz yılan görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalettir.

Rüyada kocaman yeşil yılan görmek uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments